Cursussen

Deze pagina gaat over diverse cursussen die in groepsverband aangeboden worden.
Voor meditaties, zie meditatie.

Ademdagen

Op een ademdag kunt u uw gedachten loslaten en in uw lichaam aankomen, heerlijk tot rust  komen, energie op doen en nieuwe kanten van uzelf ontdekken. Na afloop staat u weer ontspannen en energiek in het leven. De dagen erna werkt een ademdag vaak nog lang en prettig door. Zoals bij andere meditaties wordt de krachtige werking van het intensief ademen versterkt door dit in een groep te doen.
De dag heeft een zorgvuldige opbouw van lichaamsbeweging, meditaties en ademmeditaties, zodat de werking op een prettige manier diepgaand kan zijn.
Voor meer achtergrond informatie, zie kennismaking met ademen.

Praktisch

Data:   7 januari 2018
  2 april (tweede paasdag)
29 juli
21 oktober
Locatie: Alvenberg 27, 5508 AA Veldhoven (praktijkadres)
Tarief: 70 euro
Aanmelding:   Tot een week van te voren. Het aantal plaatsen is beperkt.
Lunch: Zelf meenemen. Er is soep, koffie, thee, water, koekjes, fruit.
De ontvangst is vanaf 9:15, we beginnen om 10 uur tot rond 17 uur.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u 040-2543410 bellen en mailen.
 


ademen

Massagecursus: Lomi-lomi voor masseurs

Lomi-lomi is een prachtige, intense, transformerende en feestelijke massage, zie lomi-lomi uitgebreid. Het kan zowel door ťťn masseur (tweehanden) als door twee masseurs (vierhanden) gegeven worden.
Lomi-lomi kan een bijzonder mooie uitbreiding zijn voor uw praktijk en uw klanten. Behalve voor masseurs is de cursus ook geschikt voor andere lichaamsgerichte therapeuten.

lomi

Doel

Het doel van de cursus is om u tweehanden en vierhanden lomi-lomi te leren geven en uw eigen praktijk hiermee uit te breiden. Door zich te richten op masseurs kan de cursusduur kort gehouden worden. Er wordt voortgebouwd op aanwezige kennis, ervaring en intuÔtie. De aanname is dat u goed in staat bent om met respect, zorg en gevoel iemand van dichtbij bij te staan en aan te raken.

Beschrijving

De cursus bestaat uit totaal vier cursusdagen: twee aaneensluitende cursusdagen en twee vervolgdagen. In de eerste twee dagen wordt de achterliggende theorie uitgelegd, en is de kennismaking met lomi-lomi in zowel geven als ervaren. De sfeer en het energetische aspect staan centraal. Dit is van een nog groter belang dan bij de meeste andere massages. In de twee vervolgdagen raakt u verder thuis in de stromende technieken, energetische dynamiek en feestelijkheid. Naast technieken eigen maken zijn deze dagen ook om zelf de intensiteit, diepgang, gevoeligheid en transformatie te ervaren, en worden er praktische tips voor de praktijk gegeven. Tussen de dagen door kunt u zelf oefenen en uitwisselen. U ontvangt handouts met informatie, en een getuigschrift.

Praktisch

Data: 22 en 23 september, 4 november, 16 december 2018
Locatie: Alvenberg 27, 5508 AA Veldhoven (praktijkadres)
Aanmelding:    Deze uitvoering is vol. U kunt uw interesse melden voor een volgende uitvoering.
Meenemen: Handdoek, badjas, massagedoek, lunch. Er is genoeg drinken.
De ontvangst is vanaf 9:30, we beginnen om 10 uur tot rond 17 uur.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u 040-2543410 bellen en mailen.

Cursus: Ademsynchrone massage

Ademsynchrone massage is een ontspanningsmassage waarbij de beweging van het pulsen en de intuÔtieve massage aansluit bij de beweging van de ademhaling, waardoor de effectiviteit van de massage verdubbelt. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe strijkingen en knedingen passend voor deze methode. De cliŽnt ademt langzaam en diep, een golfbeweging waarin masseur en cliŽnt samen zijn, ook de masseur ademt rustig synchroon mee. Dit samenwerken en samen ademen geeft een extra verbinding. Het intensere effect en de rustige samenwerking maken de massage een prachtige verdieping voor de ervaren cliŽnt.

Praktisch


Voor meer informatie kunt u 040-2543410 bellen en mailen.

golven

Overig

De volgende lezingen en workshops kunnen op verzoek gegeven worden.
Meer informatie verschijnt bij aanraking van de titel.

Voor meer informatie kunt u 040-2543410 bellen en mailen.


Praktijk Ton Kostelijk - Alvenberg 27 - Veldhoven - 040-2543410 - info@tonkostelijk.nl - www.tonkostelijk.nl - KvK nr 56903685