Therapeut en locatie

De therapeut

Ik ben gediplomeerd emotie- en lichaamsgericht therapeut, en pas dit met name toe in diepbindweefsel therapie en ademtherapie.
Anders dan bijvoorbeeld een psycholoog die met de verhalen en gedachten van iemand aan de slag gaat, onderzoek ik samen met iemand zijn lichaams­ervaringen en gevoelens. Gevoelens en hoe ermee wordt omgegaan bepalen - vaak onbewust - de verhalen, gedachten en ons welzijn. De bewuste gedachten vormen zo als het ware de top van de ijsberg. Als iemand weinig contact heeft met zijn gevoel, vooral in zijn hoofd zit, dan is het grootste deel van de ijsberg onder water, onbewust, en zal praten maar beperkt iets opleveren. De eerste stap is dan het herstellen van het contact met het gevoel, waarna de gevoelens en hoe ermee wordt omgegaan onderzocht kunnen worden.
Daarnaast ben ik gediplomeerd integratief masseur, en begeleid ik meditaties.
Ik ben aangesloten bij Inpulsing, en lid van het Netwerk Integratieve Massage.
Ik heb het diploma medische basiskennis, om mogelijke medische problemen te kunnen herkennen en verwijzen.

Geschiedenis

Vanaf 1999 ben ik veel meer aandacht gaan geven aan mijn gevoelskant. Jaren van intensief bezig zijn met emotioneel lichaamswerk, haptonomie, meditatie, ademwerk en essentiewerk hebben veel bijgedragen aan mijn ont­wik­keling, en kennis en ervaring als therapeut.
In de zomer van 2005 maakte ik een week lang kennis met de Integratieve Massage. Ik werd getroffen door de diepe werking en de ervaring dat een ontspanningsmassage geven ook zo mooi kan zijn. Ik heb daarna de Integratieve Massage opleiding gevolgd en afgerond bij de grondlegger, Geert van Coillie. Sindsdien ben ik de massagepraktijk begonnen. Naast de groei door ervaring volg ik regelmatig massage bijscholingen en nieuwe opleidingen.
De volgende stap was de opleiding dieptemassage bij Geert van Coillie in 2011, en vooral het  verdiepend therapeutisch vervolg bij Walter Geubels (Inpulsing). Hierin kwamen alle relevante gevoelsaspecten en technieken samen in een prachtige therapievorm, het diepbindweefsel werk. 
Voor alle gerelateerde links, klik op Overig / Links .
De Masseur

Adres van de praktijk

Ton Kostelijk
Alvenberg 27
5508 AA Veldhoven
Telefoon: 040-2543410
Email: info@tonkostelijk.nl

Voor meer informatie, vragen, suggesties of een eventuele afspraak kunt u bellen of mailen.

U bent van harte welkom.

OV: met de Bus

Veldhoven ligt vlak bij Eindhoven. Vanaf Station Eindhoven vertrekt bus 403. Uitstappen bij de halte 'de Dom / Berg', vlak bij de praktijk, zie B in de kaart hieronder.

Routebeschrijving - auto, fiets

Veldhoven ligt vlak bij Eindhoven. Deze route­beschrijving start vanaf de A2, en geldt zowel vanaf de noordelijke als de zuidelijke richting.

In de buurt van Eindhoven zorgt u dat u van de doorgaande hoofdweg A2 op de randweg N2 komt. Vanaf de N2 kunt u plaatselijk afslagen nemen, vanaf de A2 is dit niet mogelijk.
Vanaf de N2 neemt u afrit 31, beneden gaat u richting Veldhoven. Dit is linksaf en onder het viaduct door als u uit het zuiden komt, en rechtsaf als u uit het noorden komt. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Dan gaat u bij de de kruising 'de Hovenring' linksaf de Heerbaan op richting Veldhoven / Wintelre. De kruising 'de Hovenring' is herkenbaar aan een enorme ring zwevend boven de kruising, en een hoge paal in het midden. De Heerbaan volgt u ongeveer 2 km rechtdoor. U passeert hierbij een verkeerslicht en een rotonde rechtdoor. Bij de tweede rotonde slaat u rechtsaf de Dom in, zie ook de kaart hieronder.
Na 100 m is er een nieuwe rotonde, ga daar de eerste weg links (Berg) en na 30 m weer de eerste links (een woonerf, de Duivelsberg). Even rechtdoor en u zit op de Alvenberg. Verder rechtdoor vindt u nummer 27, met op de deur het logo van integratieve massage, logo. Zie ook de kaart hieronder.

Kaart

Normale route

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar wordt er een korte nieuwsbrief over de praktijk per email verzonden.
U kunt zich aanmelden of afmelden voor deze nieuwsbrief.

Privacy en AVG

De praktijk hecht veel waarde aan het waarborgen van uw privacy en gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met de persoons­gegevens. De Algemene Verordening Gegevens­bescherming schrijft voor om de gegevens­bescherming expliciet te beschrijven. Zie hiervoor de privacy verklaring.Praktijk Ton Kostelijk - Alvenberg 27 - Veldhoven - 040-2543410 - info@tonkostelijk.nl - www.tonkostelijk.nl - KvK nr 56903685